Thursday, 19 February 2009

CAnCEL!!!


arghhh.... pnat jer smlm aku stay up... smpai nak tdo pun kna catu... tapi ape yg penting aku dah prepare untuk yang akan mendatang... mggu ni la mggu yg paling busy n tension yang aku ada... first time aku frust xleh jwp test...fariza tgk pun takut.. tapi anyways aku dah tau yg aku bkn jenis yg sesuai stay up..tdo bg aku lg penting. otak aku kna rehat bru tak blact out mcm time parasit aritu...hehehe

1 comment:

swEet zirCon said...

ya..ur ryte!!
study smpi x cukup rest x elok. cian kat otak tu...nak maintain gud performance kene la tido cukup baru bley recharge...

btw..gd luck ya!!