Thursday, 20 August 2009

the aquaria...

semalam aku nak post ni tapi xsempat plak..tapi arini aku nak post la....pas kelas semalam aku rasa sungul sgt n terasa mcm sedih pu ade..ye la bru kna marah ngan org aku syg huhu...aku trus dari uitm g pkns n singgah guardian n bli sedikit kosmetik untuk lelaki (muka kna gak jaga)...

then aku pun terdetik hati nak bli aquarium untuk lintah2 aku...singgah la kat kedai ikan s 2...pusing2 tgk ikan arapaima yg besar then terdetik nak g satu part yg aku rasa mcm xpnah masuk....

ni entrance nak masuk..unique kan??
lucky pond...kolam ni byk duit syiling..ikan dia plak wow cantik gle mcm jewelerry...

arowana...sombong nye...bakar kang bru tau..
comelkan...ni penyu air tawar

ikan belang tu ikan harimau..yang ni ikan kerapu kot..
ikan flowerhorn merah...

jelingan matanya yg tajam je..
ni kaloi

nampak sombongkan...
ni ikan jaw mini

ni ikan paling unik nama dia ikan buaya darat..yang blakang tu species dai gak mcm leapord kan...
ikan pari bakar satu....
kaloi putih..lonely jer dia...kecian jer..


bawal putih
ikan patin putih comel kan....

ni jer yang dapat aku aku tangkap..tapi semua dalam akuarium..hehheee....serious aku rase tenang gle bla tgk ikan2 ni..hilang tension...

1 comment:

swEet zirCon said...

Pnh masuk dlm tu mmg best. Tp kat entrance tu cam x best cket. Ikan besar2 pastu itam. Ee...scary+geli..huhuu