Thursday, 20 August 2009

strawberry choclate.............

hari isnin aritu roomate aku nak sangat suruh aku buat strawberi choc, mtk aku bli cabury choc then aku pun buat la kat diaorang..


first aku suruh diorang isi air dalam rice cooker n biar panas then masuk mangkuk hijau tu..aku pun pas mandi jer(bru balik keje) aku pun meltkan choc tu....


aper lagi trus aku tgu choc tu sejuk skit then i dip the berri, angkat n let it cool...sorry la apparatus xcukup so gune ape yg ader jer...

last skali bla dah beku aku pun serve la kat diorang ...tgk rupa decorate mcm xsedap n xlawa..tapi bla diorang dh mkn...smpai menjilat jari..xcukup dgn tu siap suruh aku buat lg..tapi kali ni aku nak paki grapes plak..

1 comment:

C.H.A said...

sedapnyer nampak....yummy!